Suarez: "Directie Anderlecht is tekortgeschoten"

Ger
9 november 2012, 16:57

De Argentijn Matias Suarez werkt dit seizoen in eigen land aan zijn revalidatie na zijn knieoperatie. Binnenkort vertrekt de spits van Anderlecht naar zijn nieuwe werkgever CSKA Moskou.

"De exacte datum ligt nog niet vast. Ik wil eerst stevig op mijn benen staan. Maar het zal tussen 20 en 25 november zijn. Als alles goed gaat, teken ik op 15 december een contract bij CSKA Moskou", zegt Suarez in Het Laatste Nieuws. "De competitie wordt pas hervat in maart, dus heb ik nog even de tijd om mij klaar te stomen voor de tweede helft van het seizoen."

De aanvalsleider baalt dat hij al geruime tijd niets meer heeft vernomen van het bestuur van Anderlecht. "Ik heb niet de intentie om na te trappen, maar in die drie maanden dat ik in Argentinië ben, is het minste wat je mag verwachten toch een beetje empathie? Het Anderlecht-publiek zit in mijn hart en met heel wat spelers heb ik een hele goeie band. Anderlecht zal altijd mijn club blijven, maar de directie van de club is op menselijk vlak tekortgeschoten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen