Nijland verrast door aanhoudingen in Servië

Ger
24 december 2012, 18:31

FC Groningen-directeur Hans Nijland is verrast door de arrestaties naar aanleiding van de transfer van Filip Kostic. Drie officials van FK Radnicki zijn aangehouden. Zij hebben volgens het Servische ministerie van Binnenlandse Zaken bijna de helft van de 1,25 miljoen euro die FC Groningen voor Kostic betaalde, achterovergedrukt.

De drie officials die zijn aangehouden zijn vicevoorzitter Nebojsa Vasiljevic, algemeen secretaris Darko Stojanovic en voetbalmakelaar Zoran Pavlovic. Nijland is met name verrast door de arrestatie van laatstgenoemde. "Wij doen wel vaker zaken met hem. Hij heeft destijds ook bemiddeld bij de transfer van Dusan Tadic", laat de directeur optekenen door het ANP. "Hij is dé voetbalmakelaar in Servië. Een heel aardige, flamboyante kerel."

Nijland had destijds geen enkel vermoeden dat er iets niet goed zou zijn bij de aankoop van Kostic. "Zaken doen met landen als Servië gaat altijd wat anders, dus wij doen dat altijd zo zorgvuldig mogelijk. We checken al bij de Belastingdienst, want je wilt je vingers niet branden. De transfer is door ons keurig afgehandeld met alle benodigde facturen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen