Lazio pas in slotfase voorbij Cagliari

5 januari 2013, 22:42

In de strijd om Champions League-voetbal is Lazio door het oog van de naald gekropen. De nummer twee van de Serie A boekte zaterdag een nipte thuiszege op laagvlieger Cagliari. In de laatste tien minuten werd een 0-1 achterstand omgebogen in een 2-1 zege. Cagliari eindigde het duel met negen man.

Vlak na rust was Lazio dicht bij de voorsprong. Uit een corner kopte Stefan Daniel Radu op de paal. Na ruim een uur was het aan de andere kant wel raak. Marco Sau verraste Lazio-keeper Federico Marchetti met een schot vanaf de rand van het penaltygebied. Daarna nam de druk van Lazio toe.

Dat leidde in de tachtigste minuut tot de gelijkmaker. Abdoulay Konko scoorde bij een hoekschop. Zeven minuten later schoot Antonio Candreva Lazio naar de winst. Voor een overtreding op de doorgebroken Miroslav Klose kreeg Cagliari-doelman Michael Agazzi rood én een penalty tegen. In het tumult werd ook zijn ploeggenoot Andrea Cossu weggestuurd, vermoedelijk voor commentaar op de arbitrage. Candreva toonde zich vervolgens vanaf elf meter uitermate koelbloedig (2-1).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen