Ronaldo roept fans op Mourinho te steunen

10 januari 2013, 12:58

Cristiano Ronaldo is niet blij met de kritische houding van het Real Madrid-publiek ten opzichte van coach José Mourinho. De Portugese trainer wordt, ook in Madrid, veelvuldig uitgefloten. Dat moet ophouden, vindt zijn landgenoot Ronaldo.

Na de bekerwedstrijd tegen Celta de Vigo, waarin Ronaldo drie keer scoorde, nam de aanvaller het openlijk op voor zijn bekritiseerde coach. "Ik wil onze supporters vragen te stoppen met de fluitconcerten richting de trainer", citeert Reuters hem. "De trainer blijft voorlopig hier en we hebben nog voldoende kansen om prijzen te winnen. Hij is de baas en neemt beslissingen, fans en spelers zouden hem moeten steunen."

"Fans hebben laten zien dat ze ontevreden zijn en dat mag, maar nu is het genoeg geweest", vindt hij. "Ze moeten nu weer als één man achter de trainer en de ploeg staan, want hun houding heeft invloed op de spelers. We gaan samen proberen de beker en Champions League te winnen. Als dat lukt, was het een goed seizoen."

De kritische houding van de fans heeft vooral te maken met de slechte prestaties van Real in de competitie. De ploeg staat een straatlengte achter koploper Barcelona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen