Fantastische Bale pegelt Spurs naar late zege

Jw
25 februari 2013, 23:17

Tottenham Hotspur heeft maandagavond een belangrijke zege uit het vuur gesleept bij West Ham United. De Spurs stonden lange tijd achter, maar zegevierden uiteindelijk met 3-2. Gareth Bale was in topvorm en onderstreepte dat met een fantastisch doelpunt in de laatste minuut.

Bale bracht Tottenham ook al op voorsprong. In de dertiende minuut was het raak voor de linkspoot, die langs twee spelers van West Ham sprintte en in de verre hoek schoot. Andy Carroll zorgde vanaf de stip voor de gelijkmaker. De penalty had de kopsterke spits ook zelf verdiend in duel met Scott Parker.

In de tweede helft bracht Joe Cole The Hammers hoop op een zege in eigen huis. Via de paal schoot de Engelse routinier raak. Het duurde even voordat Tottenham, met oud-Ajacied Jan Vertonghen in de basis, reageerde. Gylfi Sigurdsson scoorde in een rommelige situatie voor goal, veroorzaakt door een vrije trap van Bale.

Een spannende slotfase brak aan, maar Bale stond wederom op. De Welshman haalde van zo'n dertig meter verwoestend hard uit en zag dat doelman Jaaskelainen niet eens dook. Een heerlijke uithaal van de smaakmaker van de Spurs, die inmiddels al op vijftien doelpunten in de Premier League staat.

De Spurs passeren Chelsea op de ranglijst en bezetten de derde plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen