FC Barcelona wint moeizaam van Sevilla

23 februari 2013, 23:53   Bijgewerkt: 24 februari 2013, 00:36

FC Barcelona heeft zaterdag in het eigen Camp Nou met de nodige moeite van Sevilla FC gewonnen. De onbedreigde klassementsleider in La Liga vloerde de Andalusiërs, bij wie Hedwiges Maduro in de basis stond, met 2-1.

Critici zullen bij rust ongetwijfeld over een kleine crisis bij FC Barcelona hebben gesproken. Want drie dagen na het verlies bij AC Milan in de achtste finales van de Champions League stond het voor eigen publiek achter tegen Sevilla. Alberto Botia kopte in de 42ste minuut, op aangeven van Coke, de 0-1 binnen.

En evenals tegen Milan was het spel van Barça in de eerste helft niet zo fraai als we gewend zijn. Maar in het tweede bedrijf stelden de Catalanen wel orde op zaken. David Villa, terug van een absentie vanwege nierstenen, kopte in de 52ste minuut de 1-1 op het scorebord na een perfecte voorzet van Daniel Alves.

Acht minuten later maakte Lionel Messi er, na voorbereidend werk van invaller Cristian Tello, 2-1 van. Het was voor hem alweer het vijftiende competitieduel op rij waarin hij tot scoren kwam. Via Alvaro Negredo kreeg Sevilla nog een goede kans om op 2-2 te komen, maar de invaller schoot nipt over het doel van Victor Valdes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen