Martins Indi geniet in Oranje: "Dit is mijn positie"

Ger
7 februari 2013, 07:50

In het jonge Nederlands elftal dat woensdagavond tegen Italië oefende (1-1), bleven Bruno Martins Indi en Stefan de Vrij ogenschijnlijk eenvoudig overeind. De twee jonge Feyenoorders vormden samen het solide verdedigingshart van Oranje. Een pikante combinatie, omdat de twee in Rotterdam geen centraal koppel vormen.

De Vrij, die bij Feyenoord met routinier Joris Mathijsen aan zijn zijde speelt, verwacht niet dat trainer Ronald Koeman naar aanleiding van het oefenduel gaat schuiven in de Rotterdamse defensie. "Bruno en ik hebben het weliswaar prima gedaan tegen Italië, maar van een statement is geen sprake. Het was een mooie uitdaging en die zijn we graag aangegaan. Bij Feyenoord ligt de opstelling momenteel vast. Ik speel samen met Joris centraal en Bruno staat linksback. Voor Koeman is er geen reden om dat aan te passen."

Martins Indi is vooral tevreden dat hij naar eigen zeggen de bevestiging kreeg een hoger niveau aan te kunnen. "Ik heb weer een mooie stap in mijn ontwikkeling gezet, al is het natuurlijk teleurstellend dat we onze voorsprong vlak voor tijd nog hebben weggegeven. Zeker als verdediger wil je graag 'de nul' houden. We zijn vergeten om de wedstrijd eerder al in ons voordeel te beslissen. Da's jammer, want we hadden duidelijk het initiatief. Het is wel een knappe prestatie dat we een ploeg als Italië, met veel slimme spelers, zo lang onder de duim hebben gehouden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen