Robben: "Ik had echt zin in het Nederlands elftal"

Ger
7 februari 2013, 07:40

De late gelijkmaker van Marco Verratti in het oefenduel met Italië (1-1) kon het humeur van Arjen Robben woensdagavond niet bederven. De aanvaller van Bayern München was blij dat hij bij het Nederlands elftal weer eens speelminuten kon maken.

"Ik had er echt zin in. Het is een heerlijke avond geweest", blikt Robben tegenover FCUpdate.nl terug op zijn invalbeurt. De vleugelspeler kwam in Amsterdam de volledige tweede helft in actie. Als vervanger van Klaas-Jan Huntelaar was hij door Louis van Gaal op het laatste moment bij de selectie gehaald. "Ik ben de bondscoach dankbaar voor het vertrouwen. Hij steunt me en we hebben regelmatig contact. Oranje voelt als een warm bad."

Bij het Nederlands elftal is Robben inmiddels een van de routiniers. "De bondscoach heeft de selectie de afgelopen tijd behoorlijk opgefrist. Er zijn veel goede nieuwe spelers opgestaan. Dat is uiteraard een goede ontwikkeling. Het is bovendien noodzakelijk als Oranje mee wil blijven draaien in de top. Mijn generatie, de spelers die onder meer de WK-finale hebben gespeeld, hebben natuurlijk niet het eeuwige leven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen