Lokhoff spreekt van 'scorebordjournalistiek'

17 maart 2013, 10:40

Trainer Ton Lokhoff vond zijn ploeg VVV Venlo zaterdagavond in het thuisduel met Heracles Almelo prima spelen, maar doelpunten bleven uit. Twee treffers kort op elkaar in de tweede helft braken de Limburgers uiteindelijk op: 0-2.

"Scorebordjournalistiek noemt men dat. Mensen kijken naar de stand en zijn op basis daarvan teleurgesteld", reageerde Lokhoff na afloop in gesprek met Eredivisie Live, doelend op de ontevreden fans van VVV. "Dat kan ik wel begrijpen, want in de fase dat Heracles 0-1 maakt, zat je op een goal van ons te wachten."

Robert Cullen kreeg de beste kans voor VVV. Hij kopte voor een leeg doel op de lat. "Die mag er wel in, ja", ging Lokhoff met gevoel voor understatement verder. "En dat kan ik mijn ploeg wel verwijten, dat we niet scoren ondanks de manier waarop we gespeeld hebben. We hadden kunnen winnen, maar dat hebben we niet gedaan. Dat is hard. We willen heel graag en we moeten zorgen dat we er straks weer staan. Er zijn periodes geweest waarin we wel veel punten pakten, dus we kunnen het wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen