Terugkeer Gasperini mag Palermo niet baten

3 maart 2013, 15:03

De terugkeer van Gian Piero Gasperini heeft bij het Italiaanse Palermo tot nu toe nog niet het gewenste effect gehad. De oefenmeester zag zijn ploeg bij zijn terugkeer gelijkspelen. Op bezoek bij Torino werd het 0-0. De Sicilianen zijn daardoor al drie maanden zonder zege.

De nummer laatst in de Italiaanse Serie A snakte na twaalf wedstrijden zonder winst weer eens naar drie punten maar wist in het duel met nummer twaalf Torino geen moment te overtuigen. De saaie ontmoeting eindigde daardoor zoals hij begon.

Trainer Gasperini werd afgelopen week voor de tweede keer dit seizoen aangesteld als trainer bij Palermo. Hij volgde Alberto Malesani, die hem achttien dagen daarvoor nog had afgelost, op. Gasperini is al de 26ste(!) trainer in tien jaar tijd bij Palermo.

Met het punt schiet de hekkensluiter niets op. Het blijft laatste met 21 punten ui 27 wedstrijden. Ook Torino heeft weinig aan het gelijke spel. Het staat twaalfde en veroverde 32 punten in 27 wedstrijden en is nog allerminst veilig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen