Heracles gewijzigd aan aftrap tegen Groningen

13 april 2013, 16:14

Heracles Almelo-trainer Peter Bosz voert zaterdag de nodige wijzigingen door in zijn basiselftal voor de competitiewedstrijd tegen FC Groningen. Mede door de teleurstellende nederlaag tegen Ajax, afgelopen weekend (4-0) heeft Bosz besloten een aantal spelers te passeren.

Onder meer rechtsbuiten Ninos Gouriye moet op de bank plaatsnemen. Zijn plek wordt tegen Groningen ingenomen door Dragan Paljic. "De vraag was steeds wanneer haal ik hem eruit. Het moment is nu gekomen", aldus Bosz tegen TC/Tubantia.

Ook Mike te Wierik moet in Almelo op de bank plaatsnemen. Zijn plek in het centrum van de verdediging wordt ingenomen door Bart Schenkeveld, die terug is van een blessure. "Dat is dus logisch. Schenkeveld speelt op die plek. Mike te Wierik heeft het overigens in de afgelopen vier wedstrijden goed gedaan. Dat heb ik hem ook verteld." Tenslotte staat de van een schorsing teruggekeerde Thomas Bruns aan de aftrap. Hij vervangt de geblesseerde Lerin Duarte.

Bosz hoopt dat zijn ploeg goed aan de dag komt. "Het wordt een interessante krachtmeting. Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd. Als we de komende twee duels winnen, doen we mogelijk nog mee in de strijd om de play-offs."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen