PSG met Beckham tegen Barça, Vd Wiel reserve

2 april 2013, 19:54   Bijgewerkt: 2 april 2013, 22:52

David Beckham begint vanavond verrassend in de basis bij Paris Saint Germain in de eerste Champions League-kwartfinale tegen FC Barcelona. Gregory van der Wiel start op de bank bij de Franse club. Trainer Carlo Ancelotti geeft de voorkeur aan Christophe Jallet, die ook de aanvoerdersband draagt.

Het is pas de tweede keer dat Beckham een basisplaats bij Paris SG heeft. De eerste keer was tegen Saint-Etienne, twee weken terug in de Ligue 1. In het thuisduel met Valencia, een ronde eerder, bleef de Engelse wereldster (37) reserve. Zlatan Ibrahimovic was er toen niet bij vanwege een schorsing. De Zweedse topspits was aanvankelijk ook geschorst voor de eerste ontmoeting met Barcelona, maar in hoger beroep bracht de UEFA de straf met één wedstrijd terug.

Bij Barcelona waren Xavi en Jordi Alba kleine twijfelgevallen, maar zij verschijnen gewoon aan de aftrap. Lionel Messi is uiteraard ook van de partij.

De kraker in het Parc des Princes in Parijs begint om 20.45 uur.

Opstellingen

Paris Saint Germain: Sirigu, Jallet, Thiago Silva, Alex, Maxwell, Lucas, Matuidi, Beckham, Pastore, Lavezzi, Ibrahimovic

FC Barcelona: Valdes, Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba, Busquets, Iniesta, Xavi, Alexis Sanchez, Messi, Villa

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen