Robben: "Fantastisch, bijna niet te bevatten"

23 april 2013, 23:00

Stralend stond Arjen Robben na de wedstrijd tegen FC Barcelona de media te woord. De aanvaller van Bayern München kon bijna niet geloven dat zijn ploeg zojuist met 4-0 gewonnen had. Dat hij zelf de 3-0 maakte, maakte het feest voor Robben compleet.

"Fantastisch, bijna niet te bevatten", zegt Robben voor de camera van de NOS over de zege van zijn ploeg. "Dit is een bevestiging van hoe goed wij als team kunnen voetballen. Het klopt dat we FC Barcelona niet hebben laten voetballen, maar ik wil eigenlijk niet te veel naar de tegenstander kijken. Wij hebben het geweldig gedaan. De sleutel was dat we als team gespeeld hebben, iedereen heeft keihard gewerkt."

Na een fraaie actie, waarbij hij Jordi Alba buitenom passeerde, tekende Robben voor de 3-0. Dat doelpunt smaakt zoet voor de aanvaller, die dit seizoen regelmatig op de bank moest plaatsnemen. "Het was een lekkere goal. Persoonlijk was het een lekker succesje om op dit toneel zo'n wedstrijd te spelen, zeker na zo'n lastig seizoen."

Door de 4-0 zege kan de finale Bayern niet meer ontgaan, maar daar wil Robben nog niet aan denken. "We hebben nog een wedstrijd te spelen, in Barcelona. Over de finale wil ik nog niet praten. Al mogen we wel even genieten van deze overwinning."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen