Van Ginkel: "Roda-uit wordt zeker geen eitje"

13 april 2013, 09:40

Vitesse hoopt deze speelronde te kunnen profiteren van puntenverlies bij de concurrentie. Ajax en PSV - de nummers één en twee van de Eredivisie - nemen het in Eindhoven tegen elkaar op, terwijl de Arnhemmers zelf moeten zien af te rekenen met laagvlieger Roda JC. Marco van Ginkel beseft echter dat het geen eenvoudig duel zal worden.

"PSV en Feyenoord hebben het daar heel moeilijk gehad, dus wordt het ook voor ons geen eitje", aldus Van Ginkel in De Telegraaf. "We zitten in een lekkere flow, maar dat moeten we wel zien door te trekken. Roda JC speelt met veel fysieke kracht, heeft een opportunistisch spelletje en het veld is ook niet echt lekker, heb ik begrepen. We zullen duels moeten winnen om aan ons eigen spel toe te komen."

Het is nog maar de vraag of de neo-international van Oranje ook volgend jaar in Arnhem zal voetballen. In de winterstop toonde FC Twente al interesse en inmiddels hebben ook Ajax en het Engelse Everton interesse in de 20-jarige Van Ginkel. "Een wintertransfer is vaak een noodoplossing. Dat was niet aan de orde. Dat Ajax en Everton interesse hebben is alleen maar mooi. Het betekent dat ze je in de gaten houden en dat je goed bezig bent. Dat geeft me vertrouwen, maar verder kan ik er nu maar weinig mee."

"Ik concentreer me liever op onze wedstrijden. Dat is het enige dat we kunnen doen, want we hebben niks in eigen hand. Na het weekeinde zien we wel waar we dan weer staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen