Velthuizen staat voor mooiste maand in leven

13 april 2013, 15:25

Voor Vitesse-doelman Piet Velthuizen wacht hoe dan ook een bijzondere periode. De sluitpost staat op het punt om vader te worden en doet met Vitesse nog steeds mee om het kampioenschap. Voorzichtig durft hij al te spreken van mogelijk de mooiste periode uit zijn leven.

"Al kan het op sportief vlak ook een teleurstelling worden", aldus Velthuizen in het Algemeen Dagblad. "Maar ik denk dat het sowieso een mooie maand wordt. Natuurlijk is mijn kindje het belangrijkst. Familie is altijd belangrijker. Je eerste kind. Je eigen vlees en bloed. Het mooiste in je leven.

Zijn vader - die in maart 2010 overleed - kan niet meegenieten van de apotheoses. Velthuizen is er echter van overtuigd dat hij over zijn schouder meekijkt. "Ik weet zeker dat mijn vader van bovenaf alles in de gaten houdt. Ik weet zeker dat hij heel trots is op mij en de club."

Velthuizen droomde al van het omhooghouden van de kampioensschaal. "Natuurlijk. Of het realistisch is, is vers twee. We zijn er dichtbij, maar mogen er niet vanuit gaan dat het ook lukt. Voor geen van de andere kampioenskandidaten doen we onder. Eigenlijk zijn we zelfs de beste, als je alleen naar onderlinge duels met topteams kijkt. Van iedereen wonnen we."

Zaterdag staat voor Velthuizen de uitwedstrijd tegen Roda JC op het programma. De aftrap van die wedstrijd vindt plaats om 18:45 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen