NEC laat De Looijer terug naar Den Bosch gaan

24 mei 2013, 10:26

Stijn de Looijer keert terug op het oude nest. Na een moeizaam seizoen bij NEC gaat de pas 20-jarige middenvelder op huurbasis terug naar FC Den Bosch, de club waar hij zijn opleiding genoot en in 2011 debuteerde in het betaald voetbal.

Voor NEC speelde De Looijer het afgelopen seizoen één wedstrijd. De club laat de middenvelder nu op huurbasis terugkeren naar Den Bosch om wedstrijdritme op te doen, tot tevredenheid van de Bossche directeur Fred van der Hoorn. "Stijn is een exponent van onze jeugdopleiding en een jongen die de club van binnen en buiten kent. We verwachten dat hij zich snel zal aanpassen binnen onze groep en vertrouwen erop dat hij met zijn specifieke kwaliteiten brengt waar we naar op zoek zijn", stelt hij.

"Stijn is een typische ‘box-to-box player’ met veel power, duelkracht, loopvermogen en een goede wedstrijdmentaliteit. Hij is op meerdere posities op het middenveld inzetbaar. Beide partijen zijn blij dat de kogel door de kerk is. We kijken uit naar zijn komst en wensen hem veel succes toe het komende seizoen", aldus de directeur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen