'Coach De Koning blijft FC Volendam trouw'

16 juni 2013, 15:40   Bijgewerkt: 16 juni 2013, 17:18
Foto: © ProShots

Hans de Koning zit ook volgend seizoen op de bank bij FC Volendam. Volgens het regionale RTV Noord-Holland heeft de coach er, ondanks belangstelling uit binnen- en buitenland, voor gekozen om de club uit het palingdorp trouw te blijven.

Met De Koning op de bank kende FC Volendam een uitstekend seizoen, waarin het zelfs bijna kampioen werd. De ploeg stond tot de laatste speeldag bovenaan in de Jupiler League, maar verspeelde de titel door te verliezen op bezoek bij Go Ahead Eagles. In de play-offs om promotie was vervolgens datzelfde Go Ahead te sterk.

Het contract van De Koning bij FC Volendam loopt nog één jaar door. Eerder zat hij op de bank bij Helmond Sport, Fortuna Sittard, FC Dordrecht, FC Oss en AGOVV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen