Anderlecht ook tegen AA Gent op schot

11 augustus 2013, 19:56   Bijgewerkt: 11 augustus 2013, 20:08

Anderlecht liet zich op de eerste speeldag verrassen door Lokeren (2-3), maar inmiddels lijkt de ploeg van coach John van den Brom helemaal warmgedraaid. Zondag werd AA Gent in het eigen Constant Vanden Stock-stadion met 4-1 geklopt. Afgelopen weekend werd Cercle Brugge al met 0-4 opzij gezet.

Het eerste half uur in Brussel was vrijwel in evenwicht, maar vervolgens liet Gent zich in een paar minuten de kaas van het brood eten. Sacha Kljestan zorgde in de 32ste minuut voor de 1-0 van Anderlecht en twee minuten daarna verdubbelde Dennis Praet de voorsprong van de regerend landskampioen.

Massimo Bruno tekende vlak na de pauze, in de rebound van een schot van Samuel Armenteros (ex-Heracles), voor de 3-0. Frank Acheampong deed in de 78ste minuut ook een duit in het zakje (4-0). Ex-Groninger Nicklas Pedersen redde in de slotfase de Gentse eer. Bij Anderlecht stond Bram Nuytinck in de basis en mocht Demy de Zeeuw in de 82ste minuut invallen. Sergio Padt bleef reserve bij Gent.

Anderlecht nestelt zich door de winst naast Racing Genk en Standard Luik op een gedeelde vierde plaats, maar die teams staan later op de avond nog tegenover elkaar. Zij strijden om de koppositie. Club Brugge, Zulte Waregem en Lokeren gaan nu nog aan de leiding, met zeven punten uit de eerste drie wedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen