Barca wint bij Almeria, maar ziet Messi uitvallen

28 september 2013, 19:50   Bijgewerkt: 28 september 2013, 19:55

FC Barcelona heeft zaterdagavond een 0-2 overwinning geboekt in de uitwedstrijd tegen UD Almería. Lionel Messi zette de Catalanen op een 0-1 voorsprong, maar ging daarna met fysieke klachen naar de kant. Barça kende geen lastige avond in Almería en zag dat Adriano de eindstand op 0-2 bepaalde.

Barça, dat aantrad zonder het Braziliaanse wonderkind Neymar, had ruim twintig minuten nodig om op voorsprong te komen in het Estadio del Mediterráneo in Almeria. Lionel Messi schot de bal vanaf rechts in de lange hoek. De bal belandde via de paal in de kruising en zodoende kwamen de Catalanen op voorsprong. Lang kon Messi hier niet van genieten, aangezien de Argentijnse vedette noodgedwongen naar de kant moest, vanwege een blessure. Xavi verving Messi na een klein half uur spelen.

Barcelona imponeerde niet, maar wist na rust wel de marge te verdubbelen. Adriano rondde af, na voorbereidend werk van Cesc Fabregas. Bij de 0-2 voorsprong zou het blijven, waardoor de Catalaanse grootmacht ervoor zorgde dat er 21 punten behaald zijn na zeven wedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen