Mühren scoort wederom twee treffers in Amsterdam

30 september 2013, 21:57

Robert Mühren schreef vorige week historie, toen hij in de KNVB Beker twee keer trefzeker was tegen Ajax, in de Amsterdam ArenA. Robert Mühren scoorde uitgerekend in de 67e minuut van de wedstrijd, wat ook de leeftijd was waarop zijn oom Gerrie Mühren een week eerder overleed. Op maandagavond wist Robert Mühren het kunststukje te herhalen, door weer twee keer trefzeker te zijn in Amsterdam, tegen Jong Ajax.

Voor de beloften van Ajax leek in de wedstrijd tegen Volendam eerst geen vuiltje aan de lucht. Joël Veltman zette de Amsterdammers na zeven minuten spelen op een 1-0 voorsprong en na 38 minuten wist Dejan Meleg de marge zelfs te verdubbelen voor de Ajacieden. Na de theepauze was het wedstrijdbeeld echter een stuk anders.

Robert Mühren deed weer van zich spreken in Amsterdam, door vijf minuten na rust voor de aansluitingstreffer te zorgen. Damien Menzo bracht de Volendammers na een uur spelen zelfs langszij. Het werd nog mooier voor de ploeg uit het vissersdorp, aangezien Robert Mühren voor zijn tweede doelpunt van de avond tekenende: 2-3. Het gebeurde jammer genoeg net niet in de 67e minuut, maar in de 69e minuut. Jong Ajax wist aan de stand geen verandering meer te brengen. Fabian Sporkslede (Jong Ajax) en Theo Timmermans (Volendam) gingen nog met een rode kaart van het veld af.

Jong PSV wist in eigen huis te winnen van Jong FC Twente. Florian Jozefzoon zette de Eindhovenaren na tien minuten spelen al op voorsprong. Jari Oosterwijk zorgde ervoor dat Jong Twente met een gelijkspel de rust in ging. Na een uur spelen maakte Rai Vloet, de zoon van Wiljan Vloet (momenteel algemeen- en technisch directeur van Sparta), er 2-1 van, waardoor de Eindhovenaren met drie punten aan de haal gingen.

Volendam komt na de zege op gelijke hoogte met Ajax. Jong PSV geeft de rode lantaarn na de overwinning op Jong Twente aan FC Oss. Jong PSV staat op gelijke hoogte met Jong Twente. FC Oss is de enige ploeg die onder de beloftenelftallen van PSV en Twente staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen