Gudelj noemt gelijkspel NAC 'pijnlijk en zuur'

30 november 2013, 22:58

Tachtig minuten lang leek NAC Breda op weg naar de overwinning tegen FC Groningen. De ploeg nam op eigen veld een 2-0 voorsprong, maar gaf deze marge in de slotfase toch weg. Na een aansluitingstreffer van Giliano Wijnaldum schoot Michael de Leeuw in blessuretijd de gelijkmaker achter Jelle ten Rouwelaar.

Nebojsa Gudelj, de coach van NAC Breda, baalt van de puntendeling. "Als je op 2-0 voor staat dan moet je het resultaat over de streep trekken", citeert de site van FC Groningen hem. "In de eerste vijftien tot twintig minuten hadden we grip en kwamen we ook terecht op 1-0 voor. Daarna moesten we reageren op de liesblessure van Poepon en hadden we minder grip. Groningen was meer aan de bal, maar we hebben in de eerste helft niet een kans tegen gekregen. In de rust waren we tevreden en wilden we de tweede helft doortrekken."

“In het begin van de tweede helft hadden we moeite met druk zetten, maar kregen we opnieuw geen honderd procent kansen tegen. Met Stipe Perica als invaller kregen we wel meer druk voorin. We kwamen terecht op 2-0. Dat moest ons extra kracht geven om het compact te houden in de breedte en lengte in het laatste kwartier. Door een onnodige goal tegen kwam Groningen terug in wedstrijd. Lurling kreeg nog een enorme kans op 3-1, die hij normaal altijd scoort. Zij namen risico met een extra man voorin en kregen ook nog een onnodige strafschop tegen. Dat is pijnlijk en zuur. We moeten dit weer meenemen en richten ons weer op de volgende wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen