Anderlecht blijft vertrouwen houden in Van den Brom

Ger
22 februari 2014, 00:20

Anderlecht slikte vrijdagavond bij SC Lokeren de achtste competitienederlaag van het seizoen. Ondanks de nieuwe domper blijft de clubleiding achter John van den Brom staan. Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck heeft nogmaals het vertrouwen van het bestuur in de Nederlandse trainer uitgesproken.

"We zijn dit niet gewend, maar we behouden de steun in Van den Brom. We hebben afgelopen zomer zeven spelers van onze kampioenenploeg laten gaan en beslist om kansen te geven aan de jeugd", zegt Van Holsbeeck tegen Sporza. "Dat verloopt moeilijker dan verwacht, maar het is te makkelijk om de schuld in de schoenen van de coach te schuiven. We dragen een gedeelde verantwoordelijkheid. We moeten dus correct zijn en daarom steunen we de coach tot het einde van het seizoen."

"We zitten nu in de hoek waar de klappen vallen. We moeten nu de wedstrijd tegen Genk voorbereiden en hier als club gezamenlijk uitraken. Of de titel buiten bereik is? In een normale competitie zou dat zo zijn, maar nu hebben we het geluk dat we play-offs hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen