Van den Brom niet bezig met titel: "Realistisch blijven"

Ger
21 februari 2014, 23:36

John van den Brom beleefde een onplezierige avond bij SC Lokeren. De trainer ging met Anderlecht in de uitwedstrijd met 2-1 onderuit. Door de zeperd raakt de titelverdediger verder achterop in de Belgische titelstrijd.

"We zijn zeer goed begonnen en kregen kansen op de 1-0, maar het lukte net niet door pech in de afwerking en knap keeperswerk", blikt Van den Brom terug tegenover Sporza. "Ook Lokeren had genoeg kansen om te scoren. Kort voor de rust was er wat desorganisatie bij ons en dat werd perfect uitgespeeld door Lokeren. Tijdens rust hebben we daar op ingespeeld, maar voor je het beseft was het 2-0 door een fout van Mbemba. Dat was dodelijk, vanaf dat moment speelden we een verloren wedstrijd."

Anderlecht kwam door een eigen doelpunt van Denis Odoi nog wel terug in het duel. "Toen kregen we een open wedstrijd die alle kanten op kon. Ik kan niemand van de ploeg iets verwijten. Ze hebben er tot de laatste seconde voor gevochten", zegt Van den Brom, die beseft dat een nieuwe titel ver uit zicht is geraakt. "We moeten altijd door blijven gaan en hopen op betere resultaten. Maar als je twaalf punten achter staat en Standard nog een wedstrijd tegoed heeft, dan moet je realistisch blijven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen