Busquets en Alves uiten kritiek op 'verwende' fans

13 maart 2014, 12:01

FC Barcelona kwalificeerde zich woensdagavond voor de kwartfinales van de Champions League, nadat het Manchester City met een 2-1 nederlaag naar huis stuurde. Vanuit de spelersgroep heerst er echter wat onvrede over de fans van de Catalaanse grootmacht, die wat verwend zouden zijn.

Sergio Busquets liet na afloop van het gewonnen duel doorschemeren dat hij vindt dat de supporters wat verwend zijn, door de successen die de club de afgelopen jaren beleefde. De fans moeten ook in mindere tijden achter de ploeg staan, vindt de Spaanse middenvelder. "De fans zijn het gewend dat we winnen. We hopen dat ze altijd achter het team zullen staan en dat dit niet alleen het geval is als we titels winnen. Soms spelen we niet goed en dan hebben we de steun het hardste nodig. Onze behoeften zijn net zo belangrijk als die van hen", zegt Busquets.

Dani Alves maakte vlak voor het laatste fluitsignaal de 2-1 en baarde vervolgens opzien met een gebaar, waarmee hij kenbaar maakte dat de fans vrij stil waren. "Het was geen reprimande, maar ik ben eerlijk en als de aanhang weinig geluid maakt, dan zeg ik dat. We moeten het samen doen", aldus de rechtsachter, die ook aan het dansen was na zijn treffer: "Dat was een dansje van een nummer van Pitbull", legt Alves uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen