Cocu na zege op Roda: "In rust puntjes op 'i' gezet"

22 maart 2014, 23:44

PSV verloor dit seizoen al twee keer van Roda JC Kerkrade en zaterdag was de score tegen de Limburgers in het eigen Philips Stadion bij rust pas 1-1. Toch was coach Phillip Cocu niet in paniek en dat bleek terecht. De Eindhovenaren trokken de winst na de pauze over de streep: 3-1.

"In de rust hebben we de puntjes op de 'i' gezet. We wilden scherp uit de kleedkamer komen. Dat zag je terug op het veld, waardoor ik de overwinning zeer verdiend vind", zegt Cocu op de officiële website van PSV.

De oefenmeester vond zijn ploeg prima beginnen, wat na een kwartier tot de 1-0 van Jürgen Locadia leidde. "Door de vele bewegingen en de strakke passes vanuit de verdediging konden we uitstekend tussen de linies spelen. Het enige dat we onszelf dat eerste halfuur kunnen verwijten, is dat we niet de tweede goal maken", aldus Cocu.

Hij zag Roda daarna beter in de wedstrijd komen, al had de gelijkmaker uiteindelijk geen gevolgen voor PSV. "Zo'n kwartier voor rust werd de ploeg wat onrustiger. Het middenveld stond niet helemaal zoals we wilden en Roda scoorde een prima gelijkmaker."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen