Messi wil Spaanse titel voor Vilanova winnen

14 mei 2014, 07:30   Bijgewerkt: 13 mei 2014, 23:41

Lionel Messi wil het landskampioenschap van Spanje opdragen aan zijn voormalig trainer Tito Vilanova, die onlangs overleed. Zaterdag maken Barcelona en Atlético Madrid in een rechtstreekse confrontatie uit wie er met de titel aan de haal gaat.

Messi hoopt Vilanova met de titel te herdenken. "Het zal duidelijk zijn dat we Tito een groot plezier doen als we winnen, na alles wat er is gebeurd dit jaar. Het zou prachtig zijn als we de titel aan hem kunnen opdragen. Aan iemand die zoveel van de club hield en zo gepassioneerd was", vertelt hij op de website van zijn club.

Over de opvolger van Vilanova, Gerardo Martino, blijft Messi vaag: "Het was moeilijk. Maar we hebben eerder moeilijkheden overwonnen. Of het kampioenschap dit seizoen kan redden? Dat weet ik niet. Maar het is zeker een enorm belangrijke prijs."

Barcelona moet in het eigen stadion Camp Nou winnen van Atlético om de Madrilenen op onderling resultaat te passeren. Atlético verdedigt een voorsprong van drie punten en heeft dus voldoende aan een gelijkspel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen