Dortmund verliest weer en zakt verder weg, Bayern wint ruim

18 oktober 2014, 17:40   Bijgewerkt: 18 oktober 2014, 20:58

De malaise bij Borussia Dortmund blijft maar voortduren. De equipe van Jürgen Klopp verloor vanmiddag (zaterdag) met 2-1 van laagvlieger en promovendus 1. FC Köln en staat nu veertiende in de Bundesliga. De ploeg verloor de laatste vier competitiewedstrijden. Bayern München kende een gemakkelijke middag. Werder Bremen werd met 6-0 simpel opzij gezet.

Dortmund had voorafgaand nog goede hoop op een resultaat, mede door goed nieuws uit de ziekenboeg. Ilkay Gündogan en Marco Reus keerden terug van blessures en begonnen in de basis in Keulen. Gündogan stond maar liefst 435 dagen aan de kant en hij zal geen goed gevoel overhouden aan zijn terugkeer. In Keulen stond de ploeg na veertig minuten op achterstand door toedoen van Kevin Vogt. Kort na rust maakte Ciro Immobile gelijk, maar daarna ging het alsnog mis. In de slotfase ging doelman Roman Weidenfeller in de fout, waarna Simon Zoller scoorde en Dortmund nog verder in de problemen drukte.

Bayern had weinig moeite met Werder Bremen, waar Eljero Elia in de basis begon. In eigen huis won de kampioen met 6-0. Phillip Lahm scoorde twee keer, net als Mario Götze. Xabi Alonso en Thomas Müller waren verantwoordelijk voor de overige treffers. Arjen Robben speelde zestig minuten mee.

VfB Stuttgart en Bayer Leverkusen maakten er een spektakelstuk van. Leverkusen stond bij rust met 0-3 voor, maar gaf de zege toch nog uit handen. Filip Kostic speelde bij de thuisploeg de hele wedstrijd mee en was goed voor één asisst. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen