Koeman blijft hopen op transfer Vilhena of Djuricic

Ger
2 februari 2015, 10:01

Southampton gaat op de laatste dag van de winterse transfermarkt nog toeslaan. Manager Ronald Koeman heeft benadrukt zijn selectie met nog minimaal één speler te willen versterken. Tonny Vilhena (Feyenoord) en Filip Djuricic (Benfica) staan al geruime tijd hoog op het lijstje.

De nederlaag van Southampton tegen Swansea City (0-1) was voor Koeman zondag een duidelijk signaal dat zijn selectie nog een kwaliteitsinjectie nodig heeft. Door de nederlaag zakte de ploeg van Koeman van de derde naar de vierde plaats in de Premier League. "We gaan zeker nog één speler halen", aldus de Nederlandse trainer. "Ik denk dat een versterking noodzakelijk is."

Vilhena kan bij Feyenoord dit seizoen niet rekenen op veel speelminuten. De middenvelder staat open voor een vertrek uit Rotterdam, al rekent hij deze transferperiode niet meer op een overstap. Bovendien wil Feyenoord bij een transfer per se een vervanger voor Vilhena strikken en die tijd is nu wel heel beperkt.

Djuricic maakte in Nederland furore bij sc Heerenveen. De Serviër werd vervolgens door Benfica weggeplukt uit Friesland, maar in Portugal wist hij nauwelijks te schitteren. Djuricic werd dit seizoen verhuurd aan het Duitse FSV Mainz 05.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen