Marseille ziet Saint-Etienne in slotminuten langszij komen

22 februari 2015, 23:43   Bijgewerkt: 23 februari 2015, 00:03

Olympique Marseille is voor de derde keer op rij zonder zege gebleven in de Ligue 1. Vandaag (zondag) werd met 2-2 gelijkgespeeld op bezoek bij Saint-Etienne, dat vijfde staat. De thuisploeg scoorde in blessuretijd de gelijkmaker. Ricky van Wolfswinkel was basisklant bij Saint-Etienne, maar werd vroegtijdig naar de kant gehaald.

Alle doelpunten vielen na de pauze. De thuisploeg kwam door een benutte penalty van de Ivoriaan Max-Alain Gradel op voorsprong. Daarna was het woord aan Michy Batshuayi, die door trainer Marcelo Bielsa in de 63ste minuut ingebracht werd. De wissel bleek een geweldige zet. De Belg scoorde in drie minuten tijd twee keer, waardoor Marseille de voorsprong pakte.

Saint-Etienne probeerde daarna met drie wissels de gelijkmaker af te dwingen. Van Wolfswinkel werd in de 72ste minuut naar de kant gehaald ten faveure van Mevlüt Erdinç. Hij werd uiteindelijk de matchwinner, toen hij in de blessuretijd de gelijkmaker maakte.

Marseille zal zodoende even een pas op de plaats moeten als het gaat om de titelstrijd. Voor Saint-Etienne was de wedstrijd tegen de nummer drie de zesde op rij waarin niet gewonnen werd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen