Jans: "Platte kar van PSV moet in de garage blijven"

10 april 2015, 09:49

PEC Zwolle-coach Ron Jans wil voorkomen dat het kampioensfeest komend weekend al kan losbarsten bij PSV. Als de Eindhovenaren zijn ploeg vanavond (vrijdag) in het Philips Stadion verslaan en Ajax een dag later onderuit gaat bij Heracles Almelo, dan kan de landstitel gevierd worden in Eindhoven. PEC Zwolle wil daar een stokje voor steken.

Het wordt wel een lastige wedstrijd voor PEC Zwolle, aangezien er dinsdag in de beker nog verlengd moest worden tegen FC Twente. Ook al won de bekerfinalist de halve finale na strafschoppen, het was een flinke uitputtingsslag. "Het is niet ideaal en PSV heeft geluk dat het zowel FC Twente als PEC Zwolle op het goede moment treft, maar het team staat er fysiek goed voor. We gaan onszelf zo goed mogelijk weren. We willen er graag voor zorgen dat die platte kar nog even in de garage blijft", zegt Jans in De Telegraaf.

PEC Zwolle past de tactiek aan op de midweekse inspanning. "Eigenlijk kun je PSV het best direct bij de strot grijpen, maar daar zijn we niet fris genoeg voor, zodat we wat meer vanuit de organisatie zullen spelen", stelt Jans, die middenvelder Wout Brama wegens een achillespeesblessure moet missen in Eindhoven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen