Robben traint weer met de groep mee bij Bayern

26 april 2015, 13:06

Arjen Robben heeft zondag weer meegedaan met de groepstraining bij Bayern München. De Nederlander lag een tijdje uit de roulatie met een buikspierblessure, maar is de weg naar volledige wedstrijdfitheid ingeslagen. Ook verdediger Mehdi Benatia heeft de groepstraining hervat.

De 31-jarige Robben raakte eind maart geblesseerd, in de met 0-2 verloren thuiswedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach. De smaakmaker van Bayern München miste onder meer de interlands van het Nederlands elftal tegen Turkije en Spanje. Bij Bayern moest hij de Champions League-ontmoeting met FC Porto aan zich voorbij laten gaan.

Robben lijkt net op tijd speelklaar te zijn voor de cruciale fase van het seizoen. De vleugelaanvaller lijkt komende dinsdag in de halve finale van de DFB Pokal tegen Borussia Dortmund (thuis) zijn rentree te kunnen maken. Ondertussen kan Bayern kampioen van de Bundesliga worden. Als VfL Wolfsburg averij oploopt bij Borussia Mönchengladbach, dan prolongeert de Duitse recordkampioen de landstitel.

In de halve eindstrijd van de Champions League werd Bayern in de loting gekoppeld aan FC Barcelona, dat in het seizoen 2012/2013 met 4-0 en 0-3 verslagen werd in de halve finale van het miljoenentoernooi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen