Robben zet nieuwe stap en hoopt op halve finale beker

22 april 2015, 18:56

Een rentree in wedstrijdverband gloort langzaam maar zeker aan de horizon voor Arjen Robben. De Nederlander zet stappen in zijn herstel en krijgt zijn comeback steeds nadrukkelijker in het zicht. De topscorer van Bayern München mocht woensdag op het trainingsveld voor het eerst weer met de bal aan de slag.

Robben raakte op 22 maart geblesseerd in de verloren wedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach. Door zijn buikspierblessure staat hij al een maand buitenspel. Hij keerde deze week al terug op het trainingsveld, maar mocht tot woensdag nog niet met de bal trainen. Daar kreeg hij nu dus groen licht voor. De Oranje-international mag nog niet met de groep meetrainen.

Zonder Robben won Bayern dinsdagavond op indrukwekkende wijze met 6-1 van FC Porto, waardoor er een ticket voor de halve finale van de Champions League in de wacht werd gesleept. "Dan ben ik er weer bij", zegt Robben over de strijd om een plaats in de eindstrijd. Hij gaat er vanuit dat zijn revalidatie nog twee weken zal duren, maar hoopt stiekem op een rentree in de halve finale van de DFB Pokal tegen Borussia Dortmund (komende dinsdag). "Maar het moet wel verantwoord zijn, want ik wil geen terugslag krijgen", stelt de flankenflitser volgens het ANP.

Robben ligt nu ruim vier weken uit de roulatie. Voor zijn blessure staat normaliter een herstelperiode van zes weken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen