Oranje met aanvallende opstelling tegen Letland

Ger
11 juni 2015, 19:03   Bijgewerkt: 11 juni 2015, 19:10

Bondscoach Guus Hiddink heeft op de laatste persconferentie voor de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd tegen Letland zijn opstelling al prijsgegeven. Het Nederlands elftal zal in Riga vol op de aanval spelen. Klaas-Jan Huntelaar is de diepe spits, Robin van Persie staat in zijn rug.

Luciano Narsingh en Memphis Depay spelen een offensieve rol vanaf de flanken. Wesley Sneijder en Daley Blind spelen met de vooruit geschoven Van Persie op het middenveld. In de verdediging is Bruno Martins Indi zoals verwacht de vervanger van de geblesseerde Ron Vlaar. Tegen Letland staan ook Stefan de Vrij en Jetro Willems in de basis. Beide verdedigers bleven in de verloren oefeninterland tegen de Verenigde Staten (3-4) nog uit voorzorg aan de kant.

"Wij willen tegen Letland graag aanvallen, zonder daarbij de verdediging uit het oog te verliezen", aldus Hiddink in een toelichting op zijn basis. "Dit elftal zal de discipline moeten hebben om een goed defensief blok te vormen. Daar zullen ook de aanvallend ingestelde spelers aan moeten meewerken."

Opstelling Nederland: Cillessen; Van der Wiel, De Vrij, Martins Indi, Willems; Blind, Sneijder, Van Persie; Narsingh, Depay, Huntelaar

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen