Klaassen sluit exit bij Ajax uit: "Niet klaar met leren"

24 juli 2015, 14:51

Davy Klaassen moet komend seizoen, ondanks het feit dat hij pas 22 jaar is, de kar trekken bij Ajax. De aanvoerder van de Amsterdammers wil PSV onttronen als landskampioen en sluit uit hij dat deze zomer zal vertrekken naar het buitenland.

"Ik ga zeker nog niet weg nee. Ik heb nog niet het gevoel dat ik hier klaar ben met leren. En ik heb het prima naar mijn zin. Ajax is mijn club", zegt de leergierige Klaassen in gesprek met Helden Online. "Het doel is om kampioen te worden en met Ajax mooie dingen mee te maken. Als we kampioen worden, ja, dan zijn we kampioen. Maar dat wil dan nog niet per se zeggen dat het tijd is om een volgende stap te maken", aldus de middenvelder.

Hoe lang Klaassen bij Ajax zal blijven, dat durft hij niet te zeggen. "Dat weet ik niet, dat is wel moeilijk. Ik denk dat iedereen wel naar andere clubs kijkt. Nu ben ik bij Ajax super tevreden en Ajax is mijn club, dus ik denk totaal niet aan een overstap. Maar mocht het komende zomer of weet ik wanneer komen, dan komt het dan wel", stelt Klaassen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen