Riedewald laat zich zien in centrum: "Het ging weer lekker"

11 juli 2015, 13:11

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen klopt Jairo Riedewald nadrukkelijk op de deur bij Ajax. De verdediger, die ook op het middenveld kan spelen, blonk vrijdag uit in het oefenduel met Panathinaikos (2-0 zege). Riedewald speelde in dat duel in het hart van defensie. "Ik voel het vertrouwen van de trainer."

"Het ging zeker weer lekker. Ik voel het vertrouwen van de trainer, en ook spelers helpen me. Jongens als Davy Klaassen en Lasse Schöne zijn veel met mij bezig", blikt hij terug in gesprek met Voetbal International. Frank de Boer ziet Riedewald graag in het centrum van de verdediging. "Het is lekker dat ik me op één positie kan richten, die van linker centrale verdediger. Ik zit lekker in mijn vel en wil het doorzetten. De trainer moet niet meer om me heen kunnen."

Ajax is al nadrukkelijk bezig met de Champions League-voorronde. "Je merkt dat de focus daarop is gericht. We spelen niet meer tegen amateurs maar tegen volwaardige Europese tegenstanders. We mogen dan geen moment verzaken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen