Van Persie tekent bij Fenerbahçe: "Niet bang voor druk"

Ger
14 juli 2015, 18:48

Robin van Persie heeft onder grote publieke belangstelling zijn krabbel gezet onder een driejarig contract bij Fenerbahçe. De aanvoerder van het Nederlands elftal is afkomstig van Manchester United, waar hij niet meer kon rekenen op een hoofdrol in de plannen van manager Louis van Gaal.

De 31-jarige Van Persie hoopt zijn carrière in Turkije een nieuwe impuls te geven. "Ik zal alles doen om hier zoveel mogelijk prijzen te veroveren", aldus de aanvaller tegenover de vele enthousiaste fans. "Ik hoop met jullie het kampioenschap te vieren. Als ik alleen al kijk hoe de sfeer nu is, dan moet het winnen van de titel helemaal geweldig zijn. Ik ben niet bang voor druk, die ben ik wel gewend."

Van Persie kreeg zondagavond op de luchthaven in Istanbul al een waar heldenonthaal. De ondertekening van het contract werd rechtstreeks uitgezonden op de televisiezender van Fenerbahçe, evenals een persconferentie na afloop. Bij de Turkse topclub wordt Van Persie de opvolger van Dirk Kuyt, die is teruggekeerd naar Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen