Cocu: "Feyenoord, PSV en Ajax strijden om titel"

15 augustus 2015, 00:28

PSV-trainer Phillip Cocu denkt dat de titelstrijd dit seizoen tussen drie ploegen gaat: PSV, Ajax en Feyenoord. De oud-international denkt dat vooral de Rotterdammers kunnen verrassen.

"Ik ben niet bevreesd voor Feyenoord, maar ik denk wel dat Feyenoord, PSV en Ajax met zijn drieën gaan strijden om de titel. Feyenoord moet je altijd serieus nemen, dat hebben ze als tegenstander tegen ons ook laten zien. De kracht in De Kuip is bekend, ze hebben hun selectie goed versterkt, ze hebben veel kracht en lengte in huis en een uitgebalanceerde selectie. Ik denk, dat Feyenoord zeker mee gaat doen. Maar datzelfde geldt voor Ajax, dat zich op een aantal posities heeft versterkt. Ik denk dat het een intensieve strijd gaan worden."

Na het puntenverlies in Den Haag door de wonderbaarlijke goal van doelman Martin Hansen in blessuretijd hoopt Cocu in de eerste thuiswedstrijd de eerste zege binnen te halen. "We hebben een valse start gemaakt en dat moeten we zondag rechtzetten. De jongens kijken uit naar spelen in eigen stadion."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen