Tannane is terug: "Ben heel ander persoon geworden"

9 augustus 2015, 10:58

Oussama Tannane miste een groot deel van het vorig seizoen wegens disciplinaire maatregelen, maar kwam zaterdagavond na een ruim half jaar weer eens in actie voor Heracles Almelo. In de uitwedstrijd tegen Roda JC (3-1 verlies) kwam hij een half uur in actie. De vleugelspeler, die behandeld werd aan zijn gedragsproblemen, is naar eigen zeggen een beter persoon geworden.

"Voor mij was het heel lekker om weer te spelen. Ik wilde heel graag weer voetballen en ben hier heel blij mee", sprak Tannane na zijn rentree voor de camera van FOX Sports. "Het is een heel moeilijke periode geweest, het was moeilijk om alles te accepteren. Nu sta ik er weer en ik ga er alles aan doen om Heracles omhoog te helpen."

Tannane kwam regelmatig in het nieuws door zijn wangedrag en disciplinaire schorsingen. "Dat deed heel veel pijn. Tegenwoordig zijn de media alleen maar aan het jagen. Ze zijn alleen maar aan het zoeken en zeggen meteen dat ik een probleemjongen ben", aldus de flankspeler. "Ik wil het verleden vergeten, nu gaat het goed. Ik ben een heel ander persoon geworden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen