Valse start Brazilië en Argentinië in WK-kwalificatie

Ger
9 oktober 2015, 07:52

Brazilië en Argentinië hebben een valse start gemaakt in de WK-kwalificatiecyclus. Beide Zuid-Amerikaanse grootmachten verloren hun eerste wedstrijd op weg naar de mondiale eindronde van 2018.

De Brazilianen gingen met 2-0 onderuit op bezoek bij Chili. De winnaar van de Cop América kwam in de 72ste minuut op voorsprong via Eduardo Vargas. Vlak voor tijd legde Alexis Sánchez de eindstand vast. De spits was afgelopen zondag ook al op dreef voor zijn Engelse werkgever Arsenal. Hij scoorde toen twee keer in de gewonnen competitietopper tegen Manchester United (3-0).

Argentinië verloor voor eigen publiek van Ecuador: 0-2. Bondscoach Gerardo Martino, die het al moest stellen zonder de langdurig geblesseerde Lionel Messi, zag ook Sergio Agüero binnen twintig minuten uitvallen. De aanvaller van Manchester City moest per brancard van het veld met een hamstringblessure. In de slotfase scoorde Ecuador twee keer in een tijdsbestek van twee minuten. Frickson Erazo opende in de 81ste minuut de score, waarna Felipe Caicedo voor de 0-2 zorgde.

Paraguay greep de volle winst in de uitwedstrijd tegen Venezuela: 0-1. Derlis Gonzalez maakte vijf minuten voor tijd het enige doelpunt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen