Jong PSV en Jong Ajax vermakelijk gelijk in minitopper

Jw
23 november 2015, 22:12

De minitopper in de Jupiler League tussen Jong PSV en Jong Ajax is in een gelijkspel geëindigd. Saai was het echter niet op de Herdgang, waar na negentig minuten voetbal 3-3 op het scorebord stond. 

De score werd al vroeg in de wedstrijd geopend. Aleksandar Boljevic kopte na drie minuten raak, nadat PSV vlug had gecombineerd op de rechterflank. De jonge ploeg uit Amsterdam, met international Ricardo van Rhijn in de gelederen, deed snel wat terug. Aschraf El Mahdioui maakte gelijk met een pegel van afstand.

Van Rhijn, die in de hoofdmacht van Ajax is verdreven door Kenny Tete, kopte Jong Ajax vervolgens op voorsprong. Het bleef gelijk opgaan in Eindhoven, want Sven Blummel trok de score na de rust weer gelijk.

In het laatste kwartier werd er aan beide kanten nog één keer gescoord. Sam Hendriks, die onlangs zijn debuut maakte voor het 'grote' Ajax, scoorde de 3-2. Moussa Sanoh redde uiteindelijk nog een punt voor Jong PSV.

De beloften van PSV en Ajax doen op de ranglijst nauwelijks voor elkaar onder. Dat is overigens niet heel positief, want met respectievelijk een dertiende en veertiende plaats is dat beneden verwachting.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen