Vloet zet punt achter loopbaan in betaald voetbal

14 november 2015, 11:02

Na zestien jaar actief te zijn geweest in het betaald voetbal vindt Wiljan Vloet het wel mooi geweest. De 53-jarige Brabander heeft laten weten een punt te zetten achter zijn loopbaan op professioneel niveau. Een trainersrol in het amateurvoetbal trekt hem nog wel.

"Ik neem definitief afstand van het betaald voetbal", zegt Vloet tegen RTV Rijnmond. "Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Elk jaar verdwijnen mensen van het toneel. Dat gebeurt en is helemaal niet zo spannend. Wat ik zou doen als Martin van Geel (de technisch directeur van Feyenoord, red.) of een andere mooie club belt? Die bellen niet. Als ik de Staatsloterij win dan ga ik ook naar een mooi eiland. Dat is allemaal hypothetisch. Het is ook niet zo dat ik geen ambities meer heb in het betaald voetbal. Het is nu gewoon tijd voor andere mensen."

Vloet was coach van onder meer FC Den Bosch, Roda JC Kerkrade, Sparta, ADO Den Haag, NEC en het Griekse Niki Volos. Daarnaast was hij hoofd opleidingen bij PSV en technisch directeur bij Sparta.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen