Younes: "Hopelijk bereik ik ook de internationale top"

5 december 2015, 11:03

Na een moeizame start vindt Amin Younes langzaam maar zeker zijn draai bij Ajax. De kleine vleugelspeler kwam afgelopen zomer naar Amsterdam en geniet van de manier waarop hij begeleid wordt. "Ik krijg de kans om te leren van mensen als Frank de Boer en Dennis Bergkamp. Die wil ik met beide handen aangrijpen. Hopelijk bereik ik zelf ook de internationale top", zegt hij op de website van zijn club.

De 22-jarige Duitser zit goed in zijn vel in Amsterdam. "Ik voel me erg goed. Ik mag spelen voor Ajax, een grote club, en geniet daar elke dag van. Ook het leven bevalt. Ik vind het erg leuk hier en mijn vrouw ook."

De aanvaller, overgekomen van Borussia Mönchengladbach, noemt het 'een droom' dat hij voor Ajax mag spelen. "Iedereen kent Ajax en vele grote spelers komen hier vandaan. Toen ik jong was, volgde ik Ajax al. Wat me het meeste is bijgebleven? Zlatan, Bergkamp, mijn coach en zijn broer Ronald. Maar ook bijvoorbeeld Van der Vaart. Tegen hem heb ik nog gespeeld in de Bundesliga. Net als Robben, al komt hij niet van Ajax."

Younes denkt dat hij past bij de club. "Ik kwam naar Ajax vanwege de manier van spelen. De club probeert aanvallend voetbal te spelen en van eigen kracht uit te gaan. Dat past bij een speler als ik."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen