Atlético Madrid weer aan kop na winst op Celta de Vigo

Jw
10 januari 2016, 22:26   Bijgewerkt: 10 januari 2016, 23:20

FC Barcelona is de koppositie weer kwijt in de Primera Division. Atlético Madrid, dat de speelronde ook begon als koploper, heeft de eerste plaats zondagavond heroverd met een 2-0 zege op Celta de Vigo, de verrassende nummer vijf van de Primera Division. De Franse ster Antoine Griezmann was wederom belangrijk voor de ploeg van coach Diego Simeone.

Griezmann kreeg kort na de rust de openingstreffer op een presenteerblaadje aangeboden door teamgenoot Luciano Vietto. De 24-jarige aanvaller schoof de bal met zijn wat mindere rechterbeen simpel in het lege doel. Zoals zo vaak dit seizoen gaf Atlético Madrid, de komende tegenstander van PSV in de Champions League, de voorsprong niet meer uit handen. Tien minuten voor tijd kreeg Yannick Ferreira-Carrasco de bal voor zijn voeten en hij dribbelde zich met wat fortuin naar de definitieve beslissing (2-0).

Door de overwinning van Atlético Madrid heeft de gehele top-vier van Spanje geen fout gemaakt in speelronde negentien. Atlético Madrid gaat aan de leiding met 44 punten, maar heeft nog wel één verliespunt meer dan achtervolger FC Barcelona, dat door de verplichtingen op het WK voor clubteams een wedstrijd minder heeft gespeeld. Real Madrid, dat bij het debuut van coach Zinedine Zidane met 5-0 won, staat derde. Villarreal volgt kort daarop als nummer vier.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen