De Haan na zege in De Kuip: "We hebben verdiend gewonnen"

28 januari 2016, 23:34

Foppe de Haan won met sc Heerenveen vanavond (donderdag) met 2-1 in De Kuip van Feyenoord. Ondanks de imposante carrière van de trainer, was dit pas zijn eerste zege uit tegen Feyenoord. "En dit maak ik ook niet meer mee, dus dit is wel een hele leuke", glunderde De Haan na afloop.

"Verdiend, vond ik. En heel aardig. In het begin hadden we het even moeilijk, maar toen stond Mulder er. En naar mate het langer duurde kregen we steeds meer mogelijkheden om het af te maken", zo analyseerde De Haan de wedstrijd na afloop tegenover FOX Sports.

Heerenveen kwam voor met 1-0, maar via een prachtige omhaal zette Anass Achahbar op 1-1. "Ik raakte niet in paniek na die goal. Hij was een beetje lucky en ik zag ook dat wij genoeg ruimte kregen om te counteren. Dat hadden we nog wel wat beter mogen uitspelen."

De Haan was vooral tevreden over het positiespel van zijn ploeg. "Ze begonnen aardig te combineren. Voorheen speelden ze nog te vaak postbode-voetbal. Brachten ze bal veel. De bal liep nu makkelijk en er zat diepte en dreiging in. Dus voor ons was het een prima wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen