Kompany ongedeerd na incident met privévliegtuig

Jw
10 januari 2016, 20:03

Vincent Kompany is zaterdag met de schrik vrijgekomen. De aanvoerder van Manchester City zat in een privévliegtuig dat bij het opstijgen naast de landingsbaan belandde. Kompany stapte samen met de andere inzittenden ongedeerd uit, meldt Manchester Evening News.

Kompany revalideert momenteel van een blessure en is dus niet inzetbaar voor Manchester City. De Belgische verdediger vliegt wel zijn team achterna om de wedstrijden te bekijken. Een uur na de 3-0 zege van Manchester City op Norwich City zat Kompany in een privévliegtuig om terug te keren naar Manchester. Op het Norwich International Airport ging het opstijgen echter niet als gepland. Het vliegtuig ging wel van start op de landingsbaan, maar staakte het opstijgen en kwam uiteindelijk op het gras terecht.

"Het vliegtuig had nog weinig snelheid toen het van de landingsbaan raakte. We tasten nog in het duister over de oorzaak van het incident", liet een vertegenwoordiger van de vliegtuigmaatschappij weten. Er waren vijf passagiers en een aantal bemanningsleden aan boord, maar niemand raakte gewond.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen