Messi helpt Barcelona met hoogstandje aan zege

Ger
23 januari 2016, 18:10   Bijgewerkt: 23 januari 2016, 20:27

FC Barcelona heeft een moeizame zege geboekt in de uitwedstrijd tegen Malaga. Lionel Messi kroonde zich tot matchwinner. De Argentijnse sterspeler van Barcelona volleerde in Estadio La Rosaleda kort na de pauze de beslissende 1-2 tegen de touwen.

De Catalaanse grootmacht leek aanvankelijk op weg naar een ruime overwinning. Munir el Haddadi, die de lichtgeblesseerde Neymar verving, zette tekende al in de tweede minuut voor de 0-1. Malaga knokte zich echter sterk terug en bracht Barcelona verschillende keren in verlegenheid. Juanpi zorgde na ruim een half uur spelen voor de verdiende gelijkmaker.

Messi schonk Barcelona na de pauze een nieuwe voorsprong via een fraaie halve omhaal. Malaga, zonder de naar Watford vertrokken Nordin Amrabat, probeerde daarna nog wel opnieuw terug te komen. Een herhaling van vorig seizoen, toen de thuisclub met 0-0 een punt pakte, zat er echter niet in.

Barcelona is door de driepunter voorlopig koploper in de hoogste Spaanse voetbalklasse. De formatie van trainer Luis Enrique kan zondag afgelost worden door Atlético Madrid, dat Sevilla treft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen