Noodweer zit Nederlandse clubs dwars in Turkije

Ger
7 januari 2016, 12:50   Bijgewerkt: 7 januari 2016, 13:01

Verschillende Nederlandse clubs zien hun oefensessies op buitenlandlandse locaties deze week wel zeer letterlijk in het water vallen. Vooral de ploegen op Turkse bodem hebben hun schema's moeten aanpassen. Zo zagen de spelers van Ajax in Belek zich genoodzaakt om het veld zelfs uit veiligheidsoverwegingen te verlaten.

Een fikse onweersbui gooide de plannen van trainer Frank de Boer flink overhoop. De selectie van de Eredivisie-koploper moest van de velden van het Cornelia Diamond Resort af en trainde noodgedwongen verder in de gym. De ochtend op Turkse bodem was begonnen met flinke regenbuien en windstoten, zo meldt Ajax op de eigen website. Toen de hemel tijdens de training werd opgelicht, vond de technische staf van de Amsterdammers het mooi geweest.

Ook Willem II verblijft deze week in Turkije en heeft te maken met de slechte weersomstandigheden. "Wederom een natte, onstuimige ochtend in Belek", twittert de Tilburgse club. Hekkensluiter De Graafschap, eveneens in dezelfde plaats, zag zich genoodzaakt om de trainingsvelden na drie kwartier ook te verlaten vanwege de slagregens en bliksem.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen