Sunderland wil 'uitstekende' Lens absoluut niet kwijt

11 januari 2016, 13:58

Als het aan manager Sam Allardyce ligt, dan blijft Jeremain Lens lekker bij Sunderland spelen. De oefenmeester stelt dat de Nederlandse aanvaller nergens heen gaat, ondanks de vermeende interesse van meerdere clubs. Onze landgenoot moet The Black Stars helpen om in de Premier League te blijven, benadrukt Allardyce.

Bovendien stelt de manager van Sunderland dat er geen andere clubs hebben aangeklopt voor Lens, die afgelopen zomer voor ongeveer tien miljoen euro werd overgenomen van Dinamo Kiev. In Engeland kent hij een wisselvallige periode, maar de laatste tijd gaat het wel aardig. Afgelopen weekend was de oud-speler van onder meer AZ en PSV nog trefzeker in het met 3-1 verloren FA Cup-duel met Arsenal.

Allardyce, die bij Sunderland het roer overnam van Dick Advocaat, is fan van Lens. "Hij heeft een hele goede indruk op mij achtergelaten. Hij doet het uitstekend, zeker voor iemand die aan zijn eerste seizoen in de Premier League bezig is. Veel spelers hebben langer de tijd nodig", stelt de coach tegen Chronicle Live. "Ik heb deze transfermarkt niets meegekregen van een toenadering van een andere club. Er is hier bovendien een grote rol voor hem weggelegd."

Onder meer Ajax werd in één adem genoemd met Lens. Coach Frank de Boer was afgelopen zomer al dicht bij zijn komst en ziet hem nog steeds als een optie. "Dat lijkt me wel ja", sprak de coach vorige week.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen