Van Bronckhorst tevreden over spel: "Goede dingen gezien"

8 januari 2016, 20:44

Feyenoord wist vandaag (vrijdag) niet te winnen van Charleroi (3-3), desondanks is trainer Giovanni van Bronckhorst tevreden met het spel van zijn ploeg in het oefenduel. "Positief is dat ik een aantal dingen heb teruggezien waar we deze week op hebben getraind."

Op de officiële website van de Rotterdamse club geeft Van Bronckhorst tekst en uitleg. "We hebben er deze week op gehamerd om als team zo compact mogelijk te staan, met veel coaching van achteruit. Dat heb ik vandaag teruggezien en zeker in het eerste uur hebben we weinig ruimte weggegeven. Ook daarom was dit een leerzame oefenwedstrijd."

Feyenoord speelde drie helften van 45 minuten tegen Charleroi. Aanvankelijk was het de bedoeling dat er twee volledige wedstrijden achter elkaar gespeeld zouden worden, maar daar had Van Bronckhorst niet genoeg fitte spelers voor. "Daarom was dit een goede middenweg en heb ik alsnog veel spelers in actie kunnen zien."

De Rotterdammers staan derde in de Eredivisie en beginnen de tweede seizoenshelft meteen met de kraker tegen PSV. "Dan moeten we er staan", aldus een strijdbare Van Bronckhorst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen