Torres neemt verantwoordelijkheid, maar hekelt UEFA

6 april 2016, 11:05

Fernando Torres speelde dinsdagavond een meer dan opvallende rol in het treffen met FC Barcelona in de kwartfinale van de Champions League. De spits van Atlético Madrid was eerst goed voor de openingstreffer in Camp Nou, maar werd in de eerste helft nog van het veld gestuurd met twee gele kaarten. Omdat Barça daarna met 2-1 wist te winnen, ging van Torres van held naar schlemiel in de Catalaanse voetbaltempel.

Na de merkwaardige wedstrijd in Camp Nou haalde Torres uit naar de Europese voetbalbond. "De UEFA maakt zich veel zorgen over dingen als het veranderen van de shirts, maar het aanstellen van een scheidsrechter die waardig is voor het leiden van een Champions League-kwartfinale is niet aan de bond besteed", sneerde El Niño na zijn rode kaart en het verlies. Hij doelt hiermee op het feit dat Barça en Atlético in hun uittenue moesten spelen vanwege de kleurstellingen. Bovendien vindt hij dat Luis Suarez er ook vanaf gestuurd had moeten worden, omdat hij zelf dus ook al aan de beurt was geweest.

"Of de UEFA mijn uitsluiting besloten heeft? We zullen het nooit weten. Ik had er niet afgestuurd moeten worden. Ik heb veel wedstrijden op dit niveau gespeeld, waar ik anders behandeld werd. Het doet me pijn dat ik dit persoonlijk moet ervaren. Dit is één van de slechtste dagen van mijn carrière als speler. Ik ben verdrietig dat mijn team met tien man kwam te staan en dat ik daarom verantwoordelijk ben voor het feit dat we niet gewonnen hebben. Toch is er nog van alles mogelijk in de return", denkt Torres.

Torrees sloot bij AS af met de volgende woorden: "Het kon een kaart zijn, maar hij had net zo goed niet getrokken kunnen worden. Vooral de eerste kaart had voorkomen kunnen worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen